DSC00618-2.jpg

Kwalitatieve meubelstoffen, leder en kunstleder. Klassiek tot trendy!

Stoffeerder Moeyaert, Erkend ambachtsman.

Aanbod

Stoffeerder Moeyaert biedt u voor het herstofferen en bekleden van uw meubels een uitgebreide keuze aan kwaliteitsvolle interieurstoffen, leder, daim en kunstleder.

 

Ons aanbod is het resultaat van een zorgvuldige selectie van internationale merken met materialen waar we reeds jaren mee werken en die hun kwaliteit en innovativiteit telkens opnieuw bewezen hebben.

DSC00631.jpg
DSC00621-2.jpg

Vlekken & afwasbaarheid

Vlekbestendige en afwasbare meubelbekleding!

 

Diverse stoffen in onze collectie zijn behandeld met de ®FibreGuard techniek. Deze stoffen zijn uiterst vlekbestendig en bijgevolg kind- en diervriendelijk.  Ze werden voortdurend getest en blinken uit in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De FibreGuard behandeling vervaagt niet doorheen de tijd en wordt behouden bij intens gebruik en frequent wassen.

 

Zelfs sterk gekleurde voeding of drank, zoals tomatensaus of rode wijn, heeft geen vat op deze bekleding. Met een voorzichtige verwijdering met een vochtige doek of keukenpapier, en eventueel een kleine hoeveelheid zachte zeep, kunnen alle vlekken uit de bekleding van uw zitmeubels verwijderd worden.

 

Belangrijk is dergelijke meubelstof op natuurlijke wijze te laten drogen, zonder gebruik van een strijkijzer of haardroger.

Merken

Door onze jarenlange ervaring en knowhow hebben we een voorkeur voor merken met een innoverende collecties qua stijl en materialen die door nieuwe technieken duurzamer gemaakt worden tegen slijtage, beschadiging, vlekken en verkleuring.

 

Elk jaar wordt de collectie stoffen aangepast, zodat wij u steeds de nieuwste trends kunnen voorstellen.

 

In ons assortiment stoffen en andere materialen kan u alle stijlen terugvinden zodat uw meubelstuk bekleed kan worden met materiaal dat de oorspronkelijke uitvoering perfect volgt of mooi aansluit bij de stijl en kleuren van uw nieuw interieur.

DSC00617-2.jpg
mobus.png
logo-chivasso-large-2021.png
KIRKBY-DESIGN.png
DECORTEX.png
Indigo-Deco-Bruxelles-Brabant-Wallon-DIABOLO-textiles-tissus-ameublement-tissus-intérieur-
Sunbrella-logo.png
unnamed.png
logo-sahco_0.png
verstee.png
ROMO.png
ROSS-FABRICS.png
pure_present.png
NOBILIS_trans.png
SANDERSON.png
VILLA-NOVA.png
Deletex - Leather & Textiles.png
LOGO-VECTOR-DESIGNS-OF-THE-TIME.png
Mulberry_Home_Logo-Brands-Page-ZW.png
logo_kobe_white kopiëren.png
OSBORNE-LITTLE.png
pt_logo_registered_trademark-1.png
aristide_t.png
header-logo_2.png