DSC00883-2.jpg
DSC00899-3.jpg
DSC00925-2.jpg

Stofferen

Stofferen van zetels en andere zitmeubelen

Is de stoffen of lederen bekleding van uw favoriete sofa of praktische eetkamerstoelen beschadigd, verkleurd of versleten?

Beschikt u over een familie erfstuk of kostbaar design meubel dat dringend aan vernieuwing toe is maar waar u niet van kan scheiden? Of hebt u een leuk vintagestuk op de kop getikt waarvan u de oude bekleding wenst te vervangen door een trendy stof?

 

Stoffeerder Moeyaert herbekleedt al uw meubelstukken. Met vakkennis en de grootste zorg vervangen wij de oorspronkelijke stoffering met een bekleding naar uw keuze. Zo kan u bij ons terecht voor het herstofferen van antieke en hedendaagse zetels, sofa’s, fauteuils, stoelen, poefen, hockers en bureaustoelen.

 

Wij bieden u een uitgebreide keuze uit onze collectie meubelstoffen, leder en kunstleder, die in stijl, kleur en textuur gaat van klassiek tot hedendaags modern. Wij werken uw meubel af tot de originele staat in de kleinste details of geven het een trendy twist door een eigentijdse bekleding.

 

Opzetten

Heropmaak van stoelen, zetels en fauteuils

Hebben uw antieke of brocante zitmeubelen hun vorm verloren, hangen ze onderaan door en zitten ze niet meer comfortabel? Zijn uw eetkamerstoelen hun volumineuze en zachte kussenvulling doorheen de jaren kwijtgespeeld?

 

Naast het herstofferen biedt Interieur Moeyaert eveneens een volledige heropmaak van uw stoelen of zetels. Dit omvat het vernieuwen van de interne onderdelen zoals de metalen veren en sangels, en het vervangen van de oude vulling door een opvulling met duurzaam koudschuim.

 

Het draagvermogen en de oorspronkelijke vorm van de zitting worden met echte jute sangels hersteld en opgespannen met ambachtelijke technieken. Deze vernieuwingen zijn aan de buitenzijde van uw meubelstuk niet op te merken en geven uw doorgezakte stoelen, fauteuils en zitbanken een tweede leven.

DSC00694.jpg
 
DSC00705-2.jpg

Capitonneren

Capitonneren van meubels, deuren en wanden.

Is de capitonnage van uw favoriete sofa of het hoofdeinde van uw bed beschadigd, of ontbreken er knopen of spijkers?

Hebt u geluidsoverlast via de deuren in uw kantoor- of werkruimte en wenst u de toegangsdeur te bekleden en te capitonneren?

 

De ambachtelijke techniek van capitonneren van meubelstukken laat u best over aan vakmensen. Interieur Moeyaert repareert beschadigingen zorgvuldig, vervangt bijhorende knopen of spijkers, of herstoffeert en capitonneert zorgvudlig uw sofa, stoelen, bed, deuren en wanden met een nieuwe stof, leder of kunstleer bekleding naar wens.

 

Ook voor het capitonneren van deuren en wanden, zodat deze geluids- en warmte-isolerend worden kan u bij ons terecht.

 

Wij komen op afspraak bij u langs om alle mogelijkheden in uw interieur met u te bespreken.

 

Patineren

Patineren van het houtwerk van meubelen.

Wanneer u bij stoffeerdersbedrijf Moeyaert laat herstofferen, heropmaken of capitonneren kan u eveneens terugvallen op het blank zetten en opnieuw patineren van de houten onderdelen van uw meubels.

 

Ook kleine beschadigingen zoals krassen en verkleuringen door gebruik kunnen tijdens dit proces gerepareerd en weggewerkt worden.

 

De onderdelen wordt afgebleekt tot op het naakte hout en gepatineerd in de oorspronkelijke kleur of een tint naar keuze.

DSC00914-2.jpg
 

Koop niet onmiddellijk nieuw meubilair!

Stoffeerder Moeyaert, Erkend ambachtsman.

Horeca & Bedrijven

Herbekleden van horeca meubilair

Heeft uw horeca- of handelszaak vaste zitbanken, stoelen of barkrukken die nood hebben aan een nieuwe bekleding? Of hebben de kussens van uw lounge meubilair op uw terras sterk geleden onder de weersomstandigheden?

 

Stoffeerder Moeyaert verzorgt de volledige herbekleding of stoffering van uw losse of ingebouwde zitmeubelen, barstoelen of terraszetels. Ook voor het herstofferen van stoelen en banken in wachtzalen en ontvangstruimtes van kantoren, kabinetten, openbare ruimtes en rusthuizen, kan u bij ons terecht.

Wi komen bij u langs voor een volledige opmeting en vrijblijvende prijsofferte.

 

Uw fiscaal voordeel

Koop niet onmiddellijk nieuwe zitmeubelen! De kosten van het herstofferen van stoffen of lederen zitmeubelen kunt u als horeca uitbater voor 100% als onkosten inbrengen. En dit in tegenstelling tot het aankopen van nieuwe meubelen, dat boekhoudkundig als een investering over verschillende jaren wordt aanzien.

 

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op of doe navraag bij uw boekhouder of accountant.