DSC00659-2.jpg
moeyaert-logo1._or_alt_Tekengebied 1.png
SM_stoel_Tekengebied 1.png

Op 15 april 2019 kreeg Moeyaert van de Commissie en Raad van Ambachtslieden van de FOD Economie,

de wettelijke erkenning als ambachtsman voor de duur van zes jaar.

 

Deze erkenning bekrachtigt het authentieke karakter van onze activiteit, het manuele aspect van ons werk en onze knowhow als ambachtsman. Een knowhow, die elke dag opnieuw gericht is op kwaliteit, traditie, creatie en innovatie.

moeyaert_erkend_ambacht.png

Ervaring

Bij stoffeerder Moeyaert zijn uw meubels in zorgvuldige, professionele handen. Met reeds 40 jaar ervaring als meubelstoffeerder en maatconfectie van interieurdecoratie levert ons atelier nauwkeurig vakwerk op maat.

 

Met een uitgebreide kennis van ambachtelijke technieken en op de hoogte van de meest recente trends en technische vernieuwingen in stoffen, leder en kunstleder, worden uw meubelstukken herbekleed en teruggebracht tot hun oorspronkelijke staat of omgetoverd tot een nieuwe eyecatcher in uw interieur.

DSC00573-2.jpg
DSC00664-2.jpg

Waarom?

Waarom herstofferen in plaats van een nieuw meubelstuk aan te schaffen?

Bij een herbekleding:

  • bewaart en heropwaardeert u een familiestuk, investering of een meubel met emotionele waarde;

  • handhaaft u de samenstelling en verkozen stijl van uw interieur;

  • 2e leven voor een meubel, een lang gebruik en nieuw comfort;

  • herstelt u de oorspronkelijke kwaliteit en uitstraling met duurzame materialen;

  • kiest u voor de charme en kwaliteit van een oud meubelstuk aangepast voor hedendaags gebruik.

Werkwijze?

Na een afspraak komen wij bij u langs om het meubelstuk te bekijken. We meten op en schatten de hoeveelheid werk in, bekijken de samenhang van het meubelstuk met de rest van uw interieur, en overlopen met u de vele mogelijkheden.

 

Wij bieden u een keuze uit een uitgebreide collectie kwaliteitsstoffen, leder of kunstleder, We begeleiden u met vakkennis in uw keuze zodat uw meubelstuk opnieuw perfect in uw interieur past.

DSC00650-2.jpg
DSC00750-2.jpg

Transport

 Wij verzorgen het transport naar en van ons atelier of behandelen uw meubelstuk ter plaatse mocht het gaan om kleine herstellingen, of het (her)bekleden van omvangrijke, moeilijk te verplaatsen stukken, ingebouwde zitbanken, deuren of wanden. Het regelen van een buitenlift voor het verplaatsen van grote meubelstukken kan u aan ons overlaten.

 

Wij houden u uiteraard op de hoogte ivm de voortgang van uw meubelstuk!